Tartalmat készítünk.
Megírjuk, illusztráljuk, feltöltjük és karban is tartjuk.
Profin, partnereink igényei szerint.

A cikkírástól a CMS-ig A megrendelt anyagokat írjuk, tördeljük, feltöltjük, és akár az élesítés után is kezeljük. Komoly gyakorlatunk van adminisztrációs rendszerek (CMS) használatában.
Illusztrálva, minden extrával Cikkeinket igény szerint képekkel, grafikonokkal, videókkal vagy épp linkekkel egészítjük ki. Igény esetén egyedi illusztrációkat is készítünk.
Hitelesen, szakértőkkel Szívesen végzünk kutató munkát, megnézzük az aktuális trendeket, a szakmai tartalomhoz hiteles forrásanyagokat és szakértőket keresünk.
Ellenőrizve Az anyagokat olvasószerkesztő nézi át, hogy mind az üzleti céloknak, mind a célközönség elvárásainak megfeleljenek. Kizárólag egyedi, szerzői jogilag rendezett tartalmat adunk át megrendelőinknek.
Profi hozzáállás – a mindmegirta.hu csapata elsősorban azt írja, amit a megrendelők várnak tőle.
Tapasztalat – a tartalomírásban és tervezésben szerzett tapasztalataink alapján szívesen segítünk a megjelenés tervezésében, optimalizálásában..
Hatékonyság – segítünk a tematika, a megjelenések hosszának és gyakoriságának kialakításában, valamint a tartalom frissítésében.
Nem a karakterért, hanem a minőségi tartalomért fizetsz. Személyes egyeztetés után adunk projektre szabott árat, így elkerülve a felesleges köröket, időt és pénzt takarítva meg partnereinknek.
+36 20 9263137